VVR FERO AL

Aluminijumska stolarija

Vršimo kvalitetnu i profesionalnu izradu i montažu aluminijumske stolarije – svih vrsta prozora i vrata od aluminijuma u skladu sa namenom i detaljnim zahtevima u pogledu funkcionalnosti i estetskog izgleda.

Naši visoko energetski aluminijumski prozori i vrata odličan su izbor za renoviranje postojećih i izgradnju novih objekata: kuće, stana, vikendice, a posebno za veće poslovne prostore kao što su poslovni i stambeni objekti.

Razlozi zbog kojih bismo vam preporučili ugradnju aluminijumskih prozora i/ili vrata u kuću, stan, vikendicu, poslovni ili stambeni objekat su:

  • Aluminijumska stolarija je pogodna za velike staklene površine. Aluminijumski okviri su lagani, ali stabilni (bez rizika od uvijanja ili savijanja), i omogućavaju zatvaranje velikih otvora uz maksimalni prodor svetlosti.
  • Dugotrajnost aluminijumske stolarije . Prozori i vrata od aluminijuma otporni su na sve vremenske uslove i imaju znatno veću izdržljivost od PVC stolarije.
  • Aluminijumska stolarija je odličan izolator protiv hladnoće, toplote i buke 
  • Aluminijum stolarija je laka i jednostavna za održavanje. Aluminijum stolarija ne mora da se štiti i farba protiv truljenja i korozije, dovoljno je povremeno prebrisati aluminijum stolariju krpom koja je natopljena deterdžentom.
  • Moderan reprezentativan izgled aluminijumske stolarije, koja ima dozu luksuza.

Cene aluminijumske stolarije formiramo u zavisnosti od vrste profila i stakala, kao i cene po m2. Za više informacija nas kontaktirajte putem telefona ili e-mail-a.